Een greep uit de ervaringen van stellen/mensen die ik gezien heb:

Bedankt voor je prettige manier waarop je als filter en vertaler ons hebt geholpen om te zeggen wat we niet zonder jou konden zeggen en zo blij dat je steeds hebt doorgevraagd, samengevat en niet geaarzeld hebt ook de moeilijke onderwerpen aan te snijden. Ik realiseer me meer en meer hoezeer jij geholpen hebt veerkracht te tonen en op mijn eigen kompas te vertrouwen. December 2017

Simone is open en communiceert makkelijk en 'zonder poeha'. De gesprekken zijn constructief, ze luistert erg goed, ze stelt de goede vragen en de verslagen die ze na afloop opstuurt zijn helder. Ook haar scherpe observaties waarderen we erg. Direct na het intake gesprek gaf Simone aan dat ze zich afvroeg of mijn man niet toevallig ADD heeft. Opeens viel alles op zijn plek. Nu begrijpen we waar de moeilijkheden vandaan komen en waar we de oplossingen moeten zoeken. Het was dus een kort coachingstraject, maar super effectief! Ik kan niks verzinnen om te verbeteren. We zouden haar aanraden. maart 2017

"Bedankt voor je luisterend oor en zinvolle adviezen tot nu". Toevoeging thuistherapeut: door de gesprekken is een persoonlijk issue naar boven gekomen.

"We willen je bedanken voor de afgelopen 2 gesprekken en het daarbij iets inzichtelijker maken van ons probleem."

"Ikzelf heb er voornamelijk wat aan gehad dat we door jouw aanwezigheid een rustig gesprek konden hebben, zonder in verwijten te vervallen en zonder weg te lopen. We hebben ons beiden gehoord gevoeld en hebben gezegd wat ons dwars zat. Mijn partner had andere verwachtingen van het gesprek. Hij had verwacht dat jij een adviserende rol zou hebben. Al met al heeft het de sfeer in huis in positieve zin veranderd." Toevoeging thuistherapeut: hier was sprake van 1 gesprek.

"Ik vond het prettig dat je duidelijk werkte, rustig en sympathiek bent. Ook de huisbezoeken, afspraken en de verslagen zijn erg fijn. Ik zou je in overweging willen geven of het zinvol is in zaken waarbij de boosheid nog zo op de voorgrond aanwezig is, in een later stadium met opbouw te beginnen. Ik zou je aanraden bij anderen."

"Prettig aan de thuistherapeut is dat ze aan huis komt, waardoor wij geen oppas hoefden te regelen. Hierdoor kon dit tussen ons blijven. Simone is een open, direct persoon, stelt goede vragen en wisselt de aandacht tussen beiden goed af. Door het prettige en vriendelijke contact is het contact ook laagdrempelig. Daarbij is Simone ook heel duidelijk in wat zij kan bereiken, ze verwijst door als ze het idee heeft dat iemand anders beter kan helpen. Dat waarderen wij ook erg in een therapeut. Het meest helpend was het leren kijken naar de boodschap achter wat we zeggen. Simone heeft ons geholpen te kijken naar waar het echt om gaat en niet te blijven hangen in problemen. Kijken naar hetgeen helpend is, en wat we daadwerkelijk voelen/willen. Qua verbetering voor de thuistherapeut kunnen wij niet direct iets bedenken! Wij zouden haar bij anderen aanraden."

"We geven onze relatie nu het cjjfer 8. Prettig aan de thuistherapeut is dat ze goed luistert, ze kan de vinger op de zere plek leggen, stelt de juiste vragen en kan het gesprek luchtig houden/ maken. Ze is een heel prettig persoon! Ze heeft ons geleerd om weer op een volwassen manier te communiceren. Ze deed het voor ons precies op de goede manier en valt er wat ons betreft niets te verbeteren. Wij zouden Simone aan iedereen aanbevelen en heb dit ook al gedaan.

"We geven onze relatie nu het cijfer 7. Simone is prettig en makkelijk in de omgang. Hierdoor durfden we onze kwetsbaarheid te tonen. Wat ons het meest geholpen heeft, is ons laten inzien wat er achter bepaald gedrag zit. Daardoor hebben we meer begrip voor elkaar gekregen. Verbetering thuistherapeut: soms iets meer afkappen als bijv. een van twee lang doorpraat. Wij zouden Simone aanraden".

"We geven onze relatie nu het cijfer 8. Prettig aan de thuistherapeut vonden wij het voeren van een eerlijk gesprek waarbij een kritische noot niet geschuwd wordt. Er is een goede balans in verdedigen van beider standpunten. De concrete adviezen na elke sessie hebben ons het meest geholpen. We hebben eigenlijk geen opmerkingen voor verbeteringen. Wij zouden haar zeker aanraden".W: www.thuistherapeut-utrecht.nl
E: info@thuistherapeut-utrecht.nl
T: 06 38589824

  
 

www.nvrg.nl
Er is op dit moment nog plek op maandag tussen 9.30-14.30

LINK http://Thuisseksuoloog.nl